11/06/2024
18.30 - 20.30

Workshop για την Τροφή

βιώσιμη γαστρονομία

Θεσσαλονίκη
κύκλος
δράσεις
incommon-Workshop για την Τροφή

Βιώσιμη Γαστρονομία. Γιατί μας αφορά;

Μαθαίνουμε παρέα με τη Βάσω Γιατσίδου από το Mindful Eating Hellas πώς συνδέουμε τη γαστρονομία με την αειφορία ως ενεργοί καταναλωτές στο Workshop για την Τροφή την Τρίτη, 11 Ιουνίου, λίγο πριν από την Παγκόσμια Ημέρα Βιώσιμης Γαστρονομίας (18/6).

 

incommon-

ℹ️ Πληροφορίες:

Για ποιους λόγους φτάσαμε στο σημείο να μιλάμε για διάσωση και όχι διάδοση της γαστρονομικής παράδοσης κάθε τόπου; Πώς συνδέεται η κυκλικότητα με τον επαναπροσδιορισμό των γαστρονομικών συνηθειών μας; Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη διατροφική ποικιλότητα της πόλης μας και να συνενώσουμε τις ηθικές αξίες μας με την απόλαυση;

Στο δεύτερο μέρος του εργαστηρίου, θα αναλάβουμε δράση και θα φτιάξουμε παραδοσιακά σαρμαδάκια με αμπελόφυλλα, με τοπικές πρώτες ύλες, μαζί με την κυρία Μαρία -μαγείρισσα, αστική καλλιεργήτρια και δημότισσα Άνω Πόλης

Κρατήστε τη θέση σας μέσω της φόρμας εδώ

Δωρεάν συμμετοχή

Δείτε επίσης
incommon-Repair Cafe
11/07/2024
18.30 - 20.30

Repair Cafe

με το sdr. lab

Θεσσαλονίκη
κύκλος
δράσεις
incommon-Workshop για την Τροφή
09/07/2024
18.30 - 20.30

Workshop για την Τροφή

μικροβιολογία εδάφους

Θεσσαλονίκη
κύκλος
δράσεις
incommon-Δημιουργικά Εργαστήρια Επανάχρησης
03 & 04/07/2024
18.30 - 20.30

Δημιουργικά Εργαστήρια Επανάχρησης

θήκη μακραμέ για παγούρι

Θεσσαλονίκη
κύκλος
δράσεις
Όλα τα νέα