16/11/2023

1ο εθνικό εργαστήριο αγροτικής κυκλικής βιοοικονομίας

στo πλαίσιo του έργου BioRural

Καρδίτσα
Biorural
δράσεις
incommon-1ο εθνικό εργαστήριο αγροτικής κυκλικής βιοοικονομίας

Κλείσαμε κύκλους συνεργατικά!

 Μιλήσαμε για μέλισσες και βότανα, καλαμπόκια και βαμβάκια, δασικά, σιτηρά και αμπέλια στο 1ο εθνικό εργαστήριο αγροτικής κυκλικής βιοοικονομίας που έγινε στην Καρδίτσα στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου BioRural.

Το εργαστήριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με συμμετέχοντες από όλο το φάσμα της βιοοικονομίας, από τον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα, μέχρι την τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς της κοινωνίας των πολιτών, αγροτικούς συνεταιρισμούς, συμβούλους επιχειρήσεων και άλλα ακόμη μέλη της τοπικής κοινότητας.
Ευχαριστούμε πολύ όλες και όλους για την ανταπόκριση και την ενεργητική συμμετοχή, για όσα μοιραστήκαμε ως εμπειρία και ανταλλάξαμε ως ιδέες στις ομάδες εργασίας, και ιδιαίτερα την ΕΣΕΚ ΣΥΝ.ΠΕ -Ενεργειακή Συνεταιριστική Εταιρεία Καρδίτσας και την ΚοινΣΕπ Οξυγόνο των Αγράφων για την υποστήριξη στην οργάνωση του εργαστηρίου.

Μάθε περισσότερα για το εργαστήριο εδώ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα επόμενα εθνικά εργαστήρια με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα στην ατζέντα τους! Μείνετε συντονισμένοι/ες μέσα από τη σελίδα του έργου.